Sunday, August 23, 2015

Outgoing Mail Week #34

Almost no letters written this week (though I started many) :( I've felt really uninspired and unmotivated as I need to return to school next week and have these awful times:
Tuesdays 2pm-6pm
Wednesday 8.30am-11.30am
Thursday 8.30am-11.30am and 2pm-6pm.. :(

I only have 3 courses that I was told to take when they notified that I wouldn't be able to graduate, though I had all the required courses/credits and had finished my thesis and internship.. :( But yeah, Thursdays I spend almost 10 hours at school with 2h free between two classes.. :( Been stressing about that (plus the fact that I live 1h away from school so in the end Thursday will be around 12h long from ~7am to 7pm ;;__;;) Maybe I start writing more as I have skip hours on Thursday and I need to spend some extra time waiting for the bus or another drive home on Wednesdays or on Tuesdays before class.. :/

Postcrossing

2nd card to China (1st sent on April 16th)

2nd card to Indonesia (1st sent on May 4th)

2nd card to India (1st sent on May 16th)

to USA

to Germany
to Japan

to Australia

to Latvia
to Germany

to Belarus

to Lithuania

to Czech Republic

to Hong Kong
to Austria

to Finland

to Ukraine

to Switzerland

to Russia

to USA

IG swaps

Missing postcards that were sent in envelopes to Taiwan, Thailand, Finland, Poland and China :)

to China

to Thailand

to Singapore

to Thailand

to Thailand

to Thailand
LOADS of swaps to Thailand as I'm SO in love with the country and want some of the new stamps on some view cards I still don't have from there :)

to China and Thailand

to Australia and Thailand

to Australia

to China

to China

to China

to Hong Kong

to Thailand

to Thailand

to Thailand
Postcards to Penpals

to Lisa
as we met about 13 months ago in Helsinki I thought this would be a great card to send to hear to "commemorate" our first meeting after writing actively for 2 years :)
to Lisa

Letter

short letter and new Padington bear teas to Kitty/Germany

Take care!
~Lily

5 comments:

 1. Äh tuo kuulostaa kyllä niin oudolta tuo sinun koulujuttu, mitä kummaa ne on oikein sekoilleet siellä?! Toivottavasti saat kurssit kursittua kasaan nopeasti, tsemppiä siis koulun alkuun! :) Pakko muuten kysyä myös että mistä oot löytänyt noita Sailor Moon -kortteja? Oon yrittänyt ettiä sellasia eBaysta ja vaikka mistä mutta en vaan oo löytäny :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulemma tehny useammallekin opiskelijalle saman jutun.. Pisteet kasassa, oppari kirjoitettu ja hyväksytty ja vielä työharjoittelukin mennyt läpi parhaimmilla arvosanoilla, mutta kun valinnaiset kurssit on muka vääränlaisia eikä kukaan suostunut päästämään sellasilla läpi niin pitää sitten mennä muutamalle ei niin kiinnostavalle kurssille kolmena päivänä viikossa jouluun asti :( No, ainakin voi etsiä töitä ja vapaalla käydä lähellä kohta avautuvalla salilla jos ei muuta.. :/ Mutta ihan perus Haaga-Heliaa, jos multa ja muilta siellä opiskelevilta kysyy.. Paska koulu eikä ainakaan englanninkielellä opiskellessa mikään suju edes maikkojen osalta.. :( Olisi vaan pitänyt paeta, kuten ainakin neljäsosa ryhmästä teki ensimmäisen vuoden jälkeen..

   Sailor Moon kortit on Aliexpress-sivustolta, jonka löysin kiitos Instan :)
   Siellä on kahta erilaista Sailor Moon settiä myynnissä, halvemmassa on nuo omat lähettämät - yhteensä 48 korttia :) Linkki:
   http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150823045008&SearchText=sailor+moon+postcard
   Kortit tulee Kiinasta, mutta itse tilasin maaliskuun lopulla ennen Suomeen paluuta ja ne tulivat huhtikuun puolessa välissä, alle 30 päivää :)

   Delete
  2. Kuulostaa kyllä tosi oudolta.. Ja tympeältä! Toivottavasti loput opinnot onnistuu ilman kummoisempia vastoinkäymisiä. Ja kiitos linkistä! Nyt kun kävin uudelleen kattomassa niin näkyihän noita olevan eBayssakin mutta taitaa olla vähän halvempia tuolla Aliexpressillä :) Pitää ehkä laittaa pian tilaukseen!

   Delete
  3. Onhan se vähän, mutta jos ei joulukuussa muka pääse läpi niin sitten nostan sellaisen haloon että.. Ja suunnitelmissa on jo haistattaa kaikille kun sieltä pääsee.. Muuta hyvää kuin Thaimaan harjoittelu ja muutamat ystävät ei tuolta koulusta tullut.. :(

   Kannattaa! Hyvän näköisiä kortteja, vain pari ei niin hyvää, siinä 48kpl:n paketissa ja laittavat ihan rekisteröitynä postina tulemaan! :)

   Delete
 2. You always have so many awesome cards >.<

  ReplyDelete