Sunday, March 9, 2014

Outgoing Mail Week #10

Not that much to send as I wasn't able to finish/send other than Postcrossing cards so that those would have arrived during this week.. Also, I found my love of Pokémon again after learning of "Pokémon Zeta" and "Pokémon Omicron" :) Been playing Zeta for a while now and I love it!
And thesis writing?
Well, now I know what I need to write and how much (approximately), the only problem is that all the books I need aren't currently available in our school library D: Have to wait for those..........
So I have/had a free weekend! :D


Postcrossing

to Russia

to Russia

to Russia

to Russia

to Russia

to Germany

to Russia

to Russia

to Russia

to Russia
Camilla d'Errico's "jovi's antoinette"

to Russia

to Russia

to Russia

Other Postcards

to Kifia (Kim)
My best friend is the biggest Frozen fan I know so the moment I saw these cards in ebay I have to buy one set for her.
Wrote and sent these off on Wednesday (when I skipped my German class, oops! :3)

and of course I had to use the cutest of the newest stamps :3

~Lily

4 comments:

 1. Tosi paljon venäläisiä osotteita oot saanu! Miten noiden korttien perillemenon kanssa on, löytääkö ne nopeasti tiensä perille? Mulla ainaki on sellanen kuva että venäläiseen postiin ei oo paljon luottaminen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Postcrossingin osoitesuman aukaisemista auttaessa 95% korteista menee Venäjälle.. :) Onhan se vähän rasittavaa, kun korteilla kestää mennä, mutta rahaa säästyy ja en ole saanut vielä kertaakaan hankalaa saati tyhjää profiilia :)
   Kortit menee vaihtelevasti, jos osoite on tarjolla venäjäksi niin kortti menee minne vain 10-15 päivässä (joskus nopeamminkin), jos osoite on meidän aakkosilla korteilla menee se 18+ päivää, ainakin näin suurinpiirtein :) Yks kortti on 40 päivä matkannut, mutta vastaanottaja ei oo muutenkaan saanu kortteja oikein perille - yli 40 lähetettyä ja vaan 14 vastaanotettua, kävin eilen laittamassa naiselle viestiä että osoite kannattaa laittaa kanssa venäjäksi niin kortit tulee varmemmin perille :) Muuten nykyiset kortit on matkalla 0-18 päivää (+ yksi 30 päivää) :) Eli ei se NIIN jumittava maa ole, mutta hitaampi kuin suurinosa Euroopasta :)

   Delete
 2. Ihania kortteja taas :3 Varsinkin ylin ja kaikki nuo Muumi ja pöllö kortit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki ne on löytyny Suomalaisesta :3
   Eli kerranki Porvoossa on korttivalikoimaa :D

   Delete