Sunday, February 2, 2014

Outgoing Mail Week #5

Postcrossing
Anyone else have problems with Postcrossing? I have "chosen" the option that I'd send one card per country at a time. I know that this doesn't work everytime, especially when you get to send 30+ cards at the same time but this week I've received 6 (!!!!) countries to which I'm sending 2 cards at the same time and I can send 24 cards at the same time.. And I'm missing countries like Finland, Japan and Poland in my "travelling cards" list. What is this? :O Usually I might get one country with two addresses at the same time but now I have 2 addresses to Russia, Belarus, Netherlands, Ukraine (I'm afraid these won't arrive due to the current situation in the country), USA and Germany :/ Anyone else with a similar problem??


to India and to USA

to Finland

to France

to Taiwan

to South Korea
to Germany
to Ukraine
Shaped Moomin card :3

to Singapore
to Russia

to Moldova

to Italy

to Russia

to Germany

to Netherlands

to Netherlands

to Ukraine

to Belarus

to USA
~Lily

16 comments:

 1. Täällä on keskustelua ja Paulon vastaus asiaan:
  http://forum.postcrossing.com/viewthread.php?tid=87584

  Eli maiden välillä on nyt vähän epätasainen tilanne, minkä takia "isojen maiden" osoitteita tulee enemmän jakoon.

  Onko tuo "Olet ajatuksissani" -Niiskuneiti niitä uusia kortteja? Ihana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuota vähän ajattelinkin kun nyt samoja maita on jo 7 kpl.. Ihmisillehän ne kortit menee eikä maille, mutta hieman ärsyttää että 4 korttia tulee matkaamaan melko kauan, kun ne matkaa keskelle Venäjää ja Kiinaan :( No, toivottavasti tämä menee jossain vaiheessa ohi niin ei tule pelkkiä tuplia tai yhtä tiettyä maata..

   Hämmentää vain miten itse saan kaiken aikaa tuplia noihin yleisiin maihin ja kaikkialla muualla luen että muutaman kortin laittavat lähettää kortteja erikoisiin ja pieniin maihin missä on 100-50 000 korttia lähetetty.. :)

   En usko että kortti on uusi.. :) Ostin muutaman tuollaisen Muumi kortin Tiimarin konkurssi alesta 7.1 (jos oikein muistan) ja laitoin ensimmäisen kuudesta menemään :)

   Delete
  2. Se kuulemma jakautuu vielä nkin, että ne, jotka voi lähettää paljon kerrallaan, saavat todennäköisemmin samoja maita kuin ne, jotka voi lähettää vain muutaman kortin kerrallaan. Sinänsä reilua, vähän saattaisi ottaa päähän, jos saa ottaa 5 osoitetta kerralla ja ne olis kaikki matkalla Siperiaan ja Kiinan maaseudulle. :D

   Ja hitsit!

   Delete
  3. No joo, sinällään reilua mutta ärsyttää kun kortteja ei tule kuin vain suosituimmista maista ja osoitteetkin menevät samoihin maihin :D Edes jotain vaihtelua jommalla kummalla puolella please :DD
   No, ainakin Saksaan ja Alankomaihin kortit menevät suht. nopeasti niin kortteja saa laitettua uudelleen matkaan melko pian.. Mutta hämmästyttää Suomen puuttuminen! Mentiin kuitenkin 2 miljoonan rajan yli 30.päivä ja kortteja lähtee ~1000 päivässä (näin keskimäärin) niin miten omaa osoitetta on paljon jaossa Suomessa, mutta itse saa vain harvoin osoitteen tänne, harvemmin kuin pienemmissä luvuissa menevää Valko-Venäjää ja Ukrainaa :D Joo, kaikki ei halua kortteja kotimaastaan, mutta voisin ihan mielelläni laittaa kaikki 24 korttia samaan aikaan menemään Suomen sisäisesti - tai puolet Suomeen ja puolet vaikka Venäjälle ja Kiinaan :)

   Delete
 2. Maybe not enough people from different countries are participating currently in postcrossing?
  No idea really though, since I can send only up to 8 cards and I only have like 4 travelling right now...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yup, apparently the Top5 countries aren't getting enough postcards so there are MANY doubles for those who have been Postcrossing for a long time while the new ones get exotic countries..

   Delete
  2. I wonder if other countries have higher postage now too...or what else could be the reason for that...
   I've gotten an address from Ukraine too...and from a Russian kid who wants me to write in capital letters :P I suppose he isn't very familiar yet with the English (Latin) alphabet...

   The card with the reading cat is really cool :)

   Delete
  3. It's the unequal distribution of the addresses what's wrong.. Like I've been explained and there's even a message from Paulo in http://forum.postcrossing.com/viewthread.php?tid=87584 (like Laura linked earlier) :)

   Delete
  4. Ah, ok...I haven't really been looking at the other comments yet...so I didn't see the link.
   Hopefully the distribution will get more equal again then soon...so that you don't get repeated countries anymore that much

   Delete
  5. Hopefully! :)
   But I might stop sending cards for a while as I don't seem to have that much time.. :S
   On top of German classes and thesis writing I need to look for a job and an internship place.. :S I think I'll just lay in bed for the whole Friday evening and thank every deity there is that I have winter vacation on week 8 (Feb 17-23) and can sleep long even though my time is spent on thesis.. :)

   Delete
 3. Toi Ukrainaan menevä Muumi kortti on todella sulonen! :) Mistä löysit sen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomalaisesta :) Suurin osa mun Muumi korteista on sieltä :)

   Delete
  2. Arvelinki, että varmaan sielt, ku en oo tollasta missää nähnyt ennen :) Voi kunpa mäki pääsisin Suomalaiseen osteleen Muumi kortteja! :3 Aloin muuten väsään sulle sitä kortteja yms. sisältävää kirjettä ;D postitan ystävän päivä viikolla sen sit. :)

   Delete
  3. Haha :D Suomalaisen kortti tarjonta on kerranki oikeesti hyvä :3 Ainakin Porvoossa ^^
   Ja kirjettä odotellessa<3 :) Itse tuskin saan mitään kirjeisiin tai kortteihin liittyvää tehtyä, kun ns. vapaa-aika (ei koulutöitä tai opparin kirjoittamista) menee nukkuessa tai yrittäessä liikkua sen verran että ajatus kulkisi kun palaa taas koneen eteen kirjottamaan..

   Delete
 4. Kauniita noi kaupunki koritit! :) Ja Saksaan menevä muumi kortti on myös hieno, jotenkin jännittävä tunnelma siinä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite en oo mitenkään hirveen iso kaupunki korttien ystävä, mutta pakko ostaa kun muut niitä toivovat :) Ja joo :3 Itse ostin tasan yhden noita Muumi aave kortteja ja olisin halunnut pitää itsellä, mutta kun parempi omistaja löyty ni pakkohan se oli laittaa :)

   Delete