Saturday, January 4, 2014

Incoming Mail Week #1

Yay! First mail of 2014 :) And to my luck it seems I manage to keep the pace up - write at least 1 letter a day. I'll keep that up until school starts again!! :)

Thurday

Cars 2 from a family friend - He asked if I had Despicable Me or Cars 2 and ended up sending me this :3 YAY!

Letter from Rini/USA

Friday

From Germany

from an old Sri Lankan pal

handmade Christmas card from Tessa :3

Postcrossing card from Russia

~Lily

2 comments:

 1. Ihania kortteja oot saanu! :) autot 2 on huippu elokuva! :) jokos katsoit sen? :D muuten se Frozen oli aivan mahtava elokuva! :) ihana ja hauska, tyylikäs ja kaunis :) suosittelen katsomaan sen joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan kivoja kortteja, ärsyttää vaan ku nytte ei oo enää tulossa PC-kortteja ku mulla on nyt 5 lähes samaan aikaan lähetettyä korttia vanhenemassa :( Tiistaina laitan 4 korttii uudelleen ja toivon parasta.. Jos ei mee perille ni vanhentuneitten korttien määrä nousee neljästä yheksään :( Ei oo kivaa D:
   En oo vielä ehtiny kattoo Autot 2, ku oon ollu kiinni kirjeitten kanssa ja nytki alan leikkii postimerkeillä ni niitä saa sitte taas kansioon kun uusin tilaus tulee postissa :)
   Mulla taitaa Frozenin kattominen mennä sinne asti että DVD on myynnissä Amazonissa, ku en haluis mennä kattoo sitä 3D:nä ja se on ainoo tapa nähä se alkuperänen enkku dubbi :(

   Delete