Monday, November 4, 2013

Christmas stamps!!

While I've been suffering and crying while writing the assignments for the online course (why the heck did I take the course in Finnish?? I can't write fluently in Finnish anymore X__x). I doubt I'll get those done by today.. Maybe tomorrow when I spend most of the day at my brother's place.......
Luckily around 4pm daddy came home and I was able to steal the car and drive to the nearest post office to buy some new stamps and pick up an envelope I got from China (sent as registered mail. I HATE when that happens as I need to drive 20km for something so SMALL).

Stamps for Domestic Christmas cards (the brown ones), for slow domestic mail (angels) and for international and fast domestic mail (blue) :) Bet I'll go and buy 0,1€ and 0,2€ stamps as well so that I can use the brown and angel ones in my letters :)
I also went to the local S market and found some Christmas themed envelopes :D Had to choose between a Christmas tree and Reindeer but I ended up choosing the Christmas tree :)

LOVE the way those look :3
 Back to the school work so that I can write letters later this week!

~Lily

7 comments:

 1. Oivoi mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi tilata tai ostaa noita ihania joulumerkkejä D: Erityisesti noi enkelimerkit tarttis kyllä saada! Tosi kaunis toi kuva muuten noissa kirjekuorissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kävin ostamassa tänään vaan kun tuet tuli ja oli pakko käydä hakemassa kirjattu kirje postista (odotti noutoa lähes viimeiseen säilytyspäivään, kuten mun kohalla aina käy nyt kun posti on niin kaukana :() :)
   Enkelimerkit on vähän isompia kuin normaalit merkit (tai ainakin vaikuttaa sellaisilta, vielä ehtinyt laittaa yhtäkään korttiin tai kuoreen :D) mutta on kyllä ihania :) Sitten seuraavaksi nalle merkit<3
   Ja on! Meinasi jäädä huomaamatta, kun pari settiä oli laatikon pohjalla :D Aloin kaivamaan, kun kaupassa oli niin pitkät jonot kun koko kirkonkylä vaikutti olevan ostoksilla ja piti tuhlata aikaa :D Ei sitä nyt kauhean kauan jaksa seistä jonossa :D Ilman pitkiä jonoja en varmaan olis edes huomannut noita kuoria :DD

   Delete
 2. Noi uudet merkit on kyllä tosi ihania. Laitoin ne tilaukseen jo viime viikolla, kun en jaksanut odottaa niiden ilmestymispäivään saakka ja tänään ne sitten vihdoin tipahti postiluukusta!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite en ollu nii innoissani merkeistä ennen kuin nyt kun sain ne käsiin :) Noi joulukortti merkit on varmaan lemppareita<3 Onneksi tuet tuli ja pääsi taas ostoksille :D

   Delete
 3. Replies
  1. I know! :3 I like those now even though I wasn't really looking forward to those earlier :D

   Delete
 4. Beautiful stamps!!!! I wish we had Christmas stamps in India as well.....

  ReplyDelete