Monday, July 8, 2013

Mikkeli

I went to Mikkeli with my family on Saturday (July 6th). It's about 2h drive away from where we live and it's where my grandpa lived and where his grave is located. We visited his grave and afterwards we went through some stores around the city.

I was whining and complaining about the fact that my brother got a new laptop (600€) for his birthday present (last year he got PSP) while I on the other hand have gotten a bag (20€). I saw Clockwork Prince and 2 postcards when I visited Suomalainen Kirjakauppa and mentioned the book at least 100000000000000000000000000000000000 times to my dad while he was going through some books..
We went eating and afterwards mum said that she had still some money on his account and she'd go buy a dress she wanted. I started whining again about the book and the moment I mentioned my brother's birthday present I got 20€ :3 (Yes, I know.. Now and then I am a totally spoiled brat) I literally ran to the store and took the book and the cards and became the happiest girl in the world! :)

I only bought 2 bubble wrap envelopes that day - everything else was paid by mum or dad :3
OH!! And I also bought a new game for my brother for PSP!!! 6€. And he already owes me like 50€~ :(

Clockwork Prince :3 Already told N she could get me the third and last book of the trilogy when she asked for my birthday wishes x3

Envelopes and the cards :)
3D Disney card for my Japanese postcard pal :3

TEA!!
I LOVE that Yogi Choco tea and one of those Clipper's Orange teas, not sure if it was that one :)

And some sweets I can send to my pals :3
Others bought sweets for themselves, I was just thinking about my pals :3
~Lily

10 comments:

 1. oi käväisit sitten meikäläisen kotikaupungissa, kyllä on pieni maailma :) hih.. itse olen Suomalaisen kirjakaupan vakioasiakasa ja olen jo parille myyjälle mainostanut postcrossingia, sitten ne muistaa seuraavalla kerralla että tuo oli se tyttö joka haalii kortteja ja postimerkkejä :DDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Kaupunki on AIVAN ihana ja aloin jo suunnilleen harkita kaupunkiin muuttoa kun Suomalaisen kirja- ja korttitarjonnat on PALJON paremmat kuin Porvoon tai Kouvolan!! Olisin NIIN halunnut käyttää ainakin 40€ erilaisiin kortteihin mutta vähäisen rahatilanteen takia ostin vain nuo kaksi ei NIIN kallista ja kivointa :)
   Olen kateellinen kotikaupungistasi!! :D

   Delete
  2. hauskaa kuulla et jokuu ulkopaikkakuntalainen pitää Mikkelistä, monet kaverit on lähteny muualle kun eivät oo viihtyneet..
   itse olen asunut tuolla jo reilun kolme vuotta ja viihdyn hyvin - ihanan pieni ja leppoisa kaupunki :) mulla uppoaa suomalaiseen usein muutama kymppi, varsinkin palkkapäivän jälkeen :)

   Delete
  3. Kuinka ei voi viihtyä siellä? :) Ihana kaupunki, paljon elävämpi kuin Porvoo tai Kouvola!! :)
   Osaan kuvitella että rahat menee Suomalaiseen!! Kävin myös kurkkaamassa Infoa (tai jotain vastaavaa siinä ihan Suomalaisen lähistöllä) ja katselin jo että Mikkeliin jos muuttaisi niin tietäisi mistä ostaisi kortit :D

   Delete
 2. Niinpä, Mikkelissä on kaikki tarvittava :) itse en kyllä osaa kuvitella itteäni minnekään muualle :) kävin itseasiassa viime vuonna suomalaisessa niin usein, että sain alkuvuodesta 60€ etukupongin minkä sai hyvin tuhlattua postikortteihin :D korttikauppoja kyllä on, itsekin löysin viime kuussa ihan uuden, vaikka luulin Mikkelin jo tuntevani :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi!!! Etukuponki kortteihin<3 Ihana ajatus :DD
   Itse'ä rasittaa kun Porvoon Citymarketista ei löydy mitään kortteja, Suomalaisessa on vain ihan muutama ja sitten Porvoon vanhaan kaupunkiin kun menee kortteja haalimaan niin kaikkialla on turistihinnat :(

   Delete
 3. Joo, tais sillä sen 40 korttii saaha :) mutta nekin on jo menny :D harmi ettei siel oo parempaa korttitarjontaa ja turistihinnat on kyllä aikamoista riistoa :( sun tarttee pistäytyy Mikkelissä useamminkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selvästiki :D
   Jos sitä sais kaverit innostumaan kuskiks jollain virikkeellä :DD

   Delete
 4. I love the idea of sending sweets in letters, but unfortunately not many people do this.

  ReplyDelete
  Replies
  1. It is quite a shame.. But on the other hand sending sweets usually means that the letter will weight over 20g and you need to add postage.. And in some cases it just gets too expensive to send everyone sweets and something extra.. :)

   Delete