Tuesday, June 12, 2012

I'm currently just SO tired of fighting and trying to connect with people, it just doesn't work. NO matter WHAT I try to do.


~Lily

7 comments:

 1. No, you are not doing what you think you want. I don't want to loose a friend like you.

  ReplyDelete
 2. If I'm good enough I'd like to connect with you. I know how these thoughts feel like and if you want to talk you can always write me an email or a letter. My letter must be on its way to you, though I feel it's not such an awesome letter. I could write you a new one if you want ^^

  My email is: Yoshi_Cida@hotmail.com

  Leave me a note.

  Hope you will feel better soon
  Yoshi

  ReplyDelete
 3. Herra jumala, mä tiiän hyvin, mistä puhut. Yrität, yrität ja yrität vielä vähän lisää ja siltikään ei oo riittävästi. Älä edes enää yrittää. Jos ihmiset ei voi ottaa sua niin kun oot, niiden vika. Näinpäin tarvis ajatella...! Mutta kuitenkin, tosi turhauttavaa. Musta kans tuntuu, että ystäviä on tosi vähän ja jos haluat saksalaisen ystävän Suomessa, mä oon täällä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sitte lopulta ei enää jaksakaa yrittää, ku tietää että se on ihan turhaa.. Ite alan olla loppuun palamisen rajoilla..
   Kiitos :) Ystävästä vois olla apua :)

   Delete
 4. tiedän sen kanssa... tuntuu vaan, että voimat on lopussa ja en tiedä, mitä sille voi tehdä, Loppujen lopuksi voi vaan jatkaa, mutta ihmettelen usein, minkä takia, kun saan vaan taas paskaa niskaan.

  Niinpä, minullekin ois kiva saada uusia ystäviä/uuden ystävän. Asutsä Tampereella, vai oonks mä lukenut ihan väärin?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tell me about it! Hyvä et on aikaa nukkua ja käydä töissä ja sen lisäks pitäs jaksaa jotain muutaki vaikka energia ja kaikki voimat on kadoksissa..

   Tampereella? En ainakaa tällä hetkellä :) Täl hetkel oon Kouvolan alueella, mut syksyl ois muutto pääkaupunkiseudun lähistölle jos vaan mahdollista :) (Ja pääsis taas jopa liikkuu aina ku koulutöilt saa aikaa :))

   Delete
 5. En tiiä mistä mä sain Tampereen mieleen... :D Kouvulaan ei oo niin pitkä matka Hämeenlinnasta :)

  ReplyDelete