Friday, August 12, 2011

"You ARE Beautiful"

En siis suostunut aiemmin ottamaan tätä vastaan, mutta tällä kertaa voisinkin sen nyt toteuttaa, kun en jaksa pitkää listaa parhaista ja huonoimmista coneista ja cosseista tehdä niin tässä nyt sitten tälläinen:

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

Itse nyt ensimmäisenä jaan tunnustuksen kolmelle upealle ihmiselle joihin tutustuin vuosi sitten:

Punpun - Vanilla Clouds
X- I'm the ghost in the back of your head
Raven -Anna Hiljaisuuden Puhua.

Ja paljastukset tulevat tässä:

Jäimme X:n kanssa kuvailemaan Tower Bridgeä, kun muu ryhmä jatkoi matkaa sillalle. Kuvat olivat melko nopeita ja hieman sähellystäkin siinä oli (kaksi kameraa, kaksi kuvattavaa ja näin päin pois.) Matkalta tuli lähes 900 kuvaa, joten läheskään kaikkia ei ole julkaistu ja jotkut jäävät koneen kätköihin ikuisiksi ajoiksi.....

Talvella leikkasin hiukset pitkästä aikaa lyhyiksi ja tapasin Kimmyn. Pidimme pienen shoottauksen, mutta shoottauksen tuloksena oli vain kasa omasta mielestä julkaisukelvottomia kuvia. Näitäkin on useita, mutta tuskin koskaan näkevät päivänvaloa kansioiden syvyyksistä (en pidä omasta ulkonäöstäni - minkäs sille mahtaa.)

DEE-EE-ERP~
Suurin osa cossi kuvista on tällaisia, upeita tilanteita, vielä upeampia ilmeitä.
Kimmy karjui päivän mittaan "VARO NIITÄ (STNAN) KUKKIA!!" Joten sain olla ulkona vain varjon kanssa ja seisoskelin sivulla, kun muita shootattiin. Jossain vaiheessa näköjään joku innostui ottamaan "salakuvankin"........

Hallittu kaaokseni, joka pitäisi muuton edellä kadota ja muuttua täydellisen siistiksi huoneeksi.. Kuva eiliseltä, sänky vieläkin samassa kunnossa (ja yleensä kaikki tavarat ovatkin siinä, kun rahi varastettiin yläkerran aulaan) :(

Siinä neljä kuvaista täältä päin maailmaa, odottelen muiden paljastuksia~

~Lily

1 comment:

 1. En julkaise näitä blogissani (koska pelkään että ihmiset joiden en halua blogistani tietävän tunnistavan minut niistä) mutta pistän ne tähän. :---) Lempikuviani koneen piiloista! Tosin, yksi vain on minusta, mutta...


  N
  Oli kirpeä talvipakkanen ulkona ja mentiin ystävän kanssa parvekkeelle happea haukkaamaan ja valokuvaamaan. Tykkään miten puhdas tästä kuvasta tuli ja se on yksi lempiotoksiani, vaikken ole kuvasarjaa kellekään näytellyt. :--)


  minä
  HUHHUH niitä aikoja kun olin vielä blondi :---D Olin vasta saanut järkkärin ja harjoittelin innoissani varjostusta lampun kanssa. Yksi miljoonista otoksista joita koneeltani löytyy!


  M
  Oltiin syksyllä M:n kanssa välitunnilla kirjaston edessä nauramassa. Irvisteltiin kameralla ja hihiteltiin huput päässä. Vahinkokuva, mutta minusta siitä tuli kiva!


  Sani
  Tottakai lemmikkiä on pakko kuvata jokapaikassa ja aina! ;--) Joten tässä yksi kuva toisesta kissastamme. Tässä se jotenkin näyttää oikein poseeraavaan kameralle HUH! Näitäkin on koneella satoja, kääks!


  Aamu
  Heräsin viime talvella todella aikaisin. Kaikkialla oli ihan hiljaista ja aurinko alkoi vasta nousta. Yritin tallettaa fiilistä kameralle mutta pian varpaat alkoivat palella jäisellä parvekkeella ja juoksin sisälle räpsimään ikkunasta kuvia. Tämä jäi parvekeotokseksi!

  ReplyDelete