Monday, June 13, 2011

Jokin on muuttumassa

Photo via

Pääsin pitkästä aikaa ihan kunnolla kaupoille. Vapaapäivä, erittäin sateista ja kylmää, joten enpä muutakaan keksinyt. Laukut autoon ja Kouvolaan. Kouvolassa suuntasin Citymarketiin ja heti ensimmäisenä levyhyllyille. Ja sieltä se sitten hyppäsikin silmiin ensimmäisenä - Stellan uusi levy: Jokin on muuttumassa. Nappasin siitä heti ensimmäisenä olleen levyn ja suuntasin kassalle onnellisena - Simple Planin levy ilmestyy n. viikon päästä mutta tällä hetkellä se ei kiinnosta.

Juoksin sateessa parkkipaikan läpi autoon ja laitoin turvavyön kiinni ennen kuin aloin lisäämään ääntä radioon. CD sisälle ja suoraan 7.kappaleeseen. Kun "Kutsumattomat vieraat jääkää kotiin" alkoi soida iho meni täysin kananlihalle ja huulille nousi leveä hymy - tätä levyä on odotettu.

Tapahtui kuitenkin sama kuin edellisen levyn kanssa. Toinen levy - Pelkääjän paikalla iski heti ja se taitaa ollakin oma suosikkini. Kolmannen (edellisen) levyn kohdalla ensin aukesi "Korkokengät" ja siitä useamman kuuntelu kerran jälkeen muutkin kappaleet ja tuloksena oli rakastuminen.
Tällä hetkellä "Jokin on muuttumassa" soi taustalla kaiken aikaa ja jo näin alustavasti voin sanoa pitäväni levyn kappaleista, kunhan kaikki vain aukeaa :)

~Lily

ps. Stella on siis ainoa suomalainen bändi jota todella fanitan.
"Löytäjä Saa Pitää" on soitetuin albumi
"Pelkääjän Paikalla" on toiseksi soitetuin
ja
"Kuuntelija" on viidenneksi soitetuin

No comments:

Post a Comment