Thursday, May 5, 2011

Reilimatka Skotlantiin ja Englantiin part 7

Vähä yli 48h et oon lentokonees matkalla Lontoosee!!!!!!!!!!!! :DDDD
Ei, en oo yhtää innoissani :)

1.-11.elokuuta 2010

7.elokuuta -10

Meadow hell

Melko normaalien yöunien jälkeen heräsin 9 aikoihin ja tallustin alakertaan pienen lukuhetken jälkeen (Lauren Kate - Fallen). Keskustelin Tracyn kanssa ja päätin olevani aivan liian väsynyt matkustamaan Yorkiin asti kesä lauantaina (York olisi ollut TÄYNNÄ ihmisiä), joten päätin suunnata taas Meadow Helliin tekemään ostoksia (mm. tuliaisia parille kirjekaverille yms.) Pääsin Meadow Hallille noin 2 tuntia heräämisen jälkeen ja lähes juoksin juna-asemalta sisälle ostoskeskukseen, ainoana päämääränä selvittää löytyisikö sieltäkin Paperchase. Omaksi onneksi löysin nimen kauppalistasta ja hihkuin riemusta. Kiertelin aluksi vaatekauppoja, mutta kun kaikki vaikuttivat yhtä täysiltä kuin Suomen joulun jälkeiset alet Itä-Suomessa niin päätin jättää vaate ostokset väliin. Etsiskelin ihanaa laukkua bestikselleni jonka olisin halunnut ostaa (vain £20), mutta eipä sitä enää mistään kaupasta löytynyt. Olisi pitänyt ostaa aiemmin!!! Mukaan tarttui lisää kirjoja, tarroja, postikortteja ja magneetteja ja kaikki tämä ennen Paperchase-taivasta! Paperchasessa vietin varmaan 30 minuuttia (saman kokoinen kauppa kuin "normaalit" Tiimarit Suomessa) ja syliin tarttui vaikka mitä tarroista syömäpuikkoihin ja pinsseihin. Onnellisena lähdin kävelemään ostosten kanssa Mark and Spencer's ruokaosastolle ostamaan smoothie ja jotain muuta makeaa. Soitin ostosten jälkeen Tracylle olevani palaamassa, mutta laiturille päästyäni sain katsella kun juna lähti nenän edestä. Kirosin ja ajattelin että seuraava tulisi varmaan melko pian. Hetken aikatauluja tutkailtuani huomasin, että lauantaisin menee vain yksi juna tunnissa. Kirosin sitä suomeksi, kun suurin osa ihmisistä ympärillä (ainakin toivottavasti) oli brittejä. Lähdin takaisin ostoskeskukseen kiertelemään ja ostin Benille Final Fantasy XIII:n :) Arvatkaa vain kuinka onnellinen Tracy oli kun Ben sai pelin joka ei käsittele sotaa ja Ben taas sai uuden pelin! :D
Loppu päivä meni musiikkia kuunnellen :)

1.-11.elokuuta 2010

8.elokuuta -10

Mexborough

Sunnuntai, viimeinen päivä Mexboroughissa. (näin kaikille tiedoksi vaihdoin aluksi kielen huomaamattani englantiin ja kirjottelin lähes koko osion ennen kuin huomasin "virheen") Päätin viettää rauhallisen "chillax" päivän Tracyn ja Benin kanssa. Naapurin pikkutytötkin tulivat sisälle ja juttelivat kanssani (yksi on facebook kaverinakin :)). Pääsin pelaamaan FFXII:tä ja jäin heti koukkuun (miksen omista PS3:sta???????), kirjottelin postikortteja ihmisille ja luin Lauren Katen Fallenia. Oli ihana päivä ja Tracy kyseli vähän väliä olenko varmasti kunnossa ja käyhän rauhallinen pyjamapäivä minulle. Nauroin ja jouduin useaan otteeseen vakuuttamaan että päivä oli kaivattua vaihtelua ainaiseen matkaamiseen. :)

~Lily

huomenna yritän saada vielä Lontoon päivät kirjoteltua tänne ja sitten study tripin jälkeen lisää (luultavasti kyllä englanniksi) :)

No comments:

Post a Comment