Tuesday, April 26, 2011

Reilimatka Skotlantiin ja Englantiin part 6

Identiteettikriisin ollessa ajankohtainen ilmoitin etten hyväksy "You are beautiful"-tunnustusta, joka on suunnattu "blogistanian näteille blogikirjoittajille". Ei siitä sen enempää siis ja jatketaan matkakertomusta ennen kuin joudun kirjoittamaan kahta päällekäin:

1.-11.elokuuta 2010

6.elokuuta -10

Nottingham

Lähdimme Tracyn ja Benin kanssa aikaisin aamusta junalla Sheffieldiin (Tracy kait otti kuvan minusta ja Benistä laiturilla, mutten itse löytänyt kuvaa mistään..) ja sieltä Nottinghamiin, missä Tracy opiskeli joskus muinoin :) Mukana oli taas Tracyn tekemiä aivan ihania tonnikalapatonkeja ja olin innoissani päästessäni näkemään Robin Hoodin linnan (joka ei oikeasti kait edes sijainnut sillä paikalla tjs. en muista tarkasti mitä "opas" selitti Benille, kun itse kuuntelin vain puolella korvalla). Rakastuin kaupunkiin heti kun näin sen, vaikka olinkin odottanut enemmän sekä kaupungilta että linnalta. Kiertelimme hetken ja olimme 11 aikoihin linnalla. Kiertelimme pihamaata, kun maksoimme itsemme sisälle ja Matthew soitti ennen kuin pääsimme sisälle. Olisimme voineet tavata jossain maalla sijaitsevalla mökillä, jossa olisi ollut suuret bileet, mutta kieltäydyin kuullessani, että Fred F. Brittien BB:stä olisi myös paikan päällä - No thanks!
Tracyn kanssa vielä juttelimme asiasta, kun kerrankin olin puhunut puhelimessa englanniksi ja Tracy vaistosi levottomuuteni. Oli mukavaa kierrellä linnaa hetki ja sitten istua alas pienessä kahvilassa ja keskustella samalla, kun Ben katseli ympärilleen eikä tiennyt mitä haluaisi tehdä.


Linnassa kierrettyä menimme katsastamaan Englannin vanhimman pubin ja kävimme toisen maailmansodan aikaisissa tunneleissa(?). Kiertelyn jälkeen Ben alkoi olla väsynyt ja halusi McDonald'siin. Siispä suuntasimme Nottinghamin keskustorille(?) ja ostimme Benille Happy Mealin kun Tracyn kanssa söimme itsetehtyjä leipiä. Katselimme ympärillemme ja Tracy päätti kierrättää minua ja Beniä alueilla missä itse kävi opiskeluaikoinaan. Oli hauskaa ja kiinnostavaa - niinkin etten oikein saanut kuvia mistään "ruokailun" jälkeen!Kiertelimme second hand shoppeja, löysin ihanan ISON karkkikaupan missä sain Winegum milkshaken £2.50 (muistaakseni) ja Tracy osti itselleen mm. Gin&Tonic karkkeja :) En löytänyt skottiruutukorsettia vaikka kuinka hain, mutta saanpahan uuden yrityksen nyt 7.5-18.5 ;) Löysin myös ensimmäistä kertaa IHANAN kirjepaperi ja postikorttikaupan - Paperchasen - Tracyn avulla. Kiertelimme pieniä kauppoja joista Tracy kertoi ostaneensa kaikki kirjepaperinsa, mutta mitään ei löytynyt ennen kuin näin Paperchasen kaupan ja lähes juoksin sisälle! Olin erittäin onnellinen ja ostinkin vaikka mitä. Tracy vain naureskeli kun tulin suuri kassi kädessäni ulos kaupasta ja suuntasimme Benin perässä pelikauppaan. Pelikaupassa Ben ihasteli Assassin's Creed(?) pelin traileria tai muuta vastaavaa, kun itse katselin Final Fantasy XIII:tä. Siinä seistessäni ja miettiessäni ostaisinko pelin vai en, myyjä (mies, n.30v.) tuli luokseni ja alkoi haukkua peliä! Siinä sitten "kinastelin" myyjän kanssa FF-peleistä jonkin aikaa ja ilmoitin pelaavani pelin jokin päivä läpi vaikka se olisi kuinka huono tahansa. "Kinastelun" aikana Tracy oli tullut siihen ja Ben kantoi peliä kädessään. Myyjä alkoi keskustella kanssamme ja nauroi Benin ilmoittaessa "I'm 8 going on 18!". Mies ihmetteli kielitaitoani kun kuuli etten asunut Englannissa ja olin maassa vasta toista kertaa. Tracy hymyili ja kertoi adoptoineensa minut noin viikoksi. Lähtiessämme myyjä hymyili, kehui kielitaitoani ja muistutti ettei rahoja kannata käyttää FFXIII:hin.
Aloin 5 aikoihin väsyä, kun olin juossut ympäriinsä koko Englannissa ja Skotlannissa olemani ajan, joten päätimme lähteä takaisin Mexboroughiin. Olimme siellä noin 7 aikoihin ja Mark oli taas hakemassa meitä juna-asemalta. Junamatkalla olin kiusannut Beniä oikein kunnolla, kun poika ei muuten meinannut rauhoittua ja pysyä paikoillaan!
Tracyn sanoessa jotain Ben ei totellut, mutta murahtaessani
"Ben. Sit!"
takapuoli liimautui penkkiin ja Tracy ihmetteli miksi.
"I listen to people who are special!"
Ben ilmoitti ja nauroimme. Tracyltä kuului tapojen mukaan
"You cheeky!"

Illalla söimme hyvin ja menin ihmeellisen aikaisin nukkumaan tietämättä mitä seuraavana päivänä tekisin. Suunnitelmissa oli matka Yorkiin toistamiseen (viimeksi kävin perheen kanssa joulukuussa 2007), mutten ollut varma siitä..

~Lily

No comments:

Post a Comment