Friday, March 18, 2011

Too Messed Up To Write In English

Sorry.. I used English so much during yesterday evening while me and my roommates were talking about things (yup, we're all Finns but we use English during our freetime.. At least now and then..) and I'm busy with all kinds of assignments and exams I need to return soon so I won't be blogging that much..
AND I'm watching how the situation in Japan developes as one of my dear penpals lives in there, in Ibaraki which is pretty near the nuclear power plants of Fukushima...
But that's about the English.
Pray For Japan. Donate Money If You Can.

Olo on aivan sekava. En tiedä miten pitäisi käyttäytyä ja tuntea. Tunteet aivan sekaisin.. Ja tunteiden purkaminen/näyttäminen sattuu..
En tiedä miten pitäisi olla.. Yritän keskittyä palautettaviin tehtäviin, mutta ajatukset lentelevät muualla ja haluaisin itkeä.
Soitin jopa äidille ja puhuin.. Ehkä melkein jo 2 viikon ero on hieman laskenut kaikkea pölyä ja nyt kommunikointi onnistuu taas jotenkin vähän aikaa..
Omaan viha-rakkaus suhteen ihmisiä, varsinkin miehiä kohtaan.
Isää ja pikkuveljeä rakastan perheenjäseninä enkä voisi vihata kumpaakaan, mutta muut miehet..

Tällä hetkellä mm. "More Than Friends, Less Than Lovers"-henkilö ei ole hyvällä puolellani. Omalla kohdalla mielialat vaihtelevat ja kirjoitukset "hey sweety" vain iskevät kovemmin vatsaan. Puukottaminenkin sattuisi vähemmän.. Henkilö ei itse tiedä tästä varmaan mitään ja hyvä niin.. Tekisi vain mieli ottaa kuppi teetä, istua alas ja miettiä kaikkea, mutta haluan saada kokeet ja muut tehtyä mahdollisimman pian ja vedet on katkaistu ja tulee olemaan poissa varmaan 3 asti iltapäivällä, kun remonttimiehet eivät ole vielä lähdössä..

Kirjeiden kirjoittaminenkin voisi rauhoittaa tai pelkkä puhuminen jonkun kanssa, mutten usko kenenkään jaksavan kuunella asioiden jauhamista suustani..


Haluan pois täältä, mutta samalla en tiedä missä muualla pystyisin olla näin rauhassa ja rauhallinen..

~Lily

2 comments:

  1. Mä oon aina sun käytettävissä. Olen jo monta kertaa sanonut, että ku sull on asiaa, niin laita viestiä tai sähköpostia. Soittaminenkin on mahdollista!
    Miehet on vaikeita... Koita pärjätä! Oot kultanen.

    ReplyDelete