Sunday, April 18, 2010

Life Just Goes On

Päivittely on taas vähä myöhässä, mut ei voi mitää, elämä on pitäny mua pyörteissää :) Ja tiistain jälkeen en saanu mitää postissa (lähetin kyl keskiviikkona 4 kirjettä, en vaa enää muista keille ^^'), jote en oo oikee ees jaksanu koneelle raahautua facebookia lukuunottamatta :) Keskiviikko vaan meni, torstaina kävin Porvoossa tapaamassa Kimmyä ja meillä oli pieni photoshoot :) Tuli joitakin iha mukavii kuvii (Enimmäkseen Kimmystä, musta saa TOSI huonosti kuvii :/)
Mut kuvailin ympäristöö keskiviikkona 7 jälkeen illalla ja sain joitakin ihan hyvii kuvii (ainaki ite tykkään :))


Torstai 15.huhtikuuta
Heräsin aamulla 6 aikoihin kiitos rakkaan puhelimen herätyskellon.. Mutsin piti olla Porvoossa jo 9 aikoihi, joten kaivoin vaatteet kaapista, nappasin kuvan auringon noususta ja menin suihkuun~


Olin Porvoossa ennen yheksää ja sain odotella Kimmyy jonkin aikaa, kävelin vanhaan kaupunkiin, Kimmy nappas mut sieltä kyytiin, laitettii auto parkkii jokikadulle ja lähettiin ostoksille (mulle postimerkkejä, jpostikortteja, Shokolle lahja ja sen lähetys yms..) Kahvillaki käytii ja Kimmy nappas musta salakuvan.. (Yleesä en voi SIETÄÄ kuvii ittestäni, mut kait tää on ihan siedettävä)


Kaiken tän jälkeen suunnattiin takas autolle ja mentii vanhaan kaupunkii kuvaamaan kirkkoo ja kirkon ympäristöö :)

(Ja kyllä, mulla on pinkki kamera. Vihaan pinkkiä, mut oli aivan pakko ostaa toi :) Siedätyshoidolla on iha hyvii tuloksii :))
Kaiken kuvailun jälkee lähettiin Kimmylle ja kierrettiin liikenne ympyrä kahteen kertaan mun pyynnöstä(kaks hölmöö samassa autossa ja molempii on helppo yllyttää vaikka mihin, joten.. :D) Oli hauskaa ja hyvä ettei mummo pudonnu pyörältään kun jäi kattomaan meitä :D
Sitten viihdyttii Kimmyllä melkee koko loppu ilta 6 asti.. :) Käytii kumminki kuninkaan portilla ostamas Hong Kongist karkkii ku halvalla sai ja käytiin Suomi Soffas kattelemassa sohvia :)
Ja kotona sain olla iha rauhassa n. 9 asti kunnes broidi tuli himaa Hesasta.. Se esitteli mulle aiva onnessaa ostostaan, Disgaea 2: Cursed Memories pelii.


En saanu kattoo House MD:tä jote seurasin miten peli alko (Kimmy omistaa pelin myös ja on välillä kertonut kuinka ihana peli on) muttei se nii paljoo kiinnostanu, joten menin melko ajoissa nukkuu :)

Perajntai 16.huhtikuuta
Aamu alko melko aikasin, ku broidi lähti kouluun ja muuta. Vein 5 postikorttii lähetettäviks (suosikki oli:)


RAKASTAN Kaj Stenvallin töitä! :)

Ja kotona pyörin vähä ympäri taloo ja sen jälkee päätin kokeilla Disgaeaa ku 2 henkilöä mun ympärillä sitä kerta mainosti ja olinki myyty HETI openingin nähtyäni :)


YKSKÄÄN peli NÄIN hyvällä Openingilla EI voi olla huono! :D

Lauantai 17.huhtikuuta
Jäin peliin koukkuun ja peläsin perjantain ja lauantain vaa ja ainoastaa Disgaeaa :3
Rakastuin Axeliin


vaikka se onki aika hirvee siin pelissä, mut se on vaa jotenki nii ihana :D
Ja samoin Adellin pikkuveli Tar(d)o :3Ja sitte tietty Etna, Adell ja Rozy(Rozalin) on kans aivan ihania :D Ja Prinnyt!!! :D
DOOOOOOOOOOOOO~D :3Huomenna alkaa työt (9-17 ja 5pvä/vko..) No, ei voi mitää :) Ainaki saan rahaa!! ^^
Ja huomenna postin mukana lähtee ainaki neljä korttii (Kiina, Englanti, Kanada ja Saksa) ja rakastan parii korttii jotka aion lähettää: :3
Mut nyt pitää mennä lukee yms..
Take care ^^
~Lily

Postikortteja matkalla:
postcrossing
Evridika_25 - Valko-Venäjä
aneem12 - Malesia
CrazyCube - Kiina
Victorian - USA
Insica - Taiwan
miepie - Alankomaat
Momi - Englanti
qltptch - Kanada
Ini - Saksa
kaverit
Shi - Kiina

Kirjeitä kirjotettavana
Ayaka - Japani
Lee - Etelä-Korea
Nishi - Sri Lanka
Parinee - Thaimaa
Maho - Japani
Karl - Taiwan
Erica - Etelä-Korea
Kim - Etelä- Korea
Michelle - Kanada
Jiwon - Etelä-Korea
Doris - Itävalta
Nelli - Tanska
Sina - Itävalta
Christina - Singapore
Fika - Singapore
Kendal - USA
Sheron - Israel
Catalina - Chile

4 comments:

 1. Hehe :DD nyt jos kerranki saisin tän komman perille :"D
  Ensiksikin noi kuvat on aivan ihania x3 Ja otan osaa, sillä mullaki on pinkki kamera (halvalla sain, joten ostin) :DD vihaan kyll sitä väriä myös... Ja noi kortit on IHANIA o.O mistä ostit ton kissa kortin? se on ihana *O*
  Ja kirje tulee varmaan vasta ens viikolla ^^"

  ReplyDelete
 2. Nii hei, nyt voisit sit innostuu cossaa Etnaa ku mä haluisin tehä Disgaea 2 ryhmä-cossin, ja ite haluisin olla Rozy/Rozalin.. :) Miten ois? :) Voitain joskus ens vuonna tjs xD

  ReplyDelete
 3. Maria:
  Haha, ite halusin pinkin kameran, vaadin sitä oikei vaikka kaikki tietää etten voi sietä pinkkii :) ET ei voi mitää enää, iha hyvin se o toiminu :)
  Ostin kaikki noi kortit Suomalaisest :) Kaj Stenvallin kortit oli kymmenen pakkaukses ja makso 5€ ja tollaset kissakortit(kaikki mis oli tekstii) makso 1,20€ :)

  Kimmy:
  EI. Mä en voi sietää Ednan pukuu :) Mielummi olisin vaikka Prinny.. Ja luultavasti cossaamine loppuu tähän vuotee jote.. :)

  ReplyDelete
 4. Ahaa okei :D kiitos tiedosta! ^^

  ReplyDelete