Thursday, April 1, 2010

I Hate Goodbyes

Kaikki muut kirjottaa suomeks jote miksen mäki tekis toista blogii joho kirjotan suomeks?
Ja blogin nimi on kauhee pirtee/masentava, mite sen ny ottaa.. Ite ainaki tykkään ja se tuntuu ja näyttää iha multa..
Varsinki nyt ku on taas kauhee masennus kohtaus meneillää.. :/
Tuntuu et kaikki alkaa kasvaa erillee ja etääntyy.. Tuntuu aina nii kylmältä..
Rydestäkää ei oo kuulunu mitää melkee kuukautee, okei, omaa syytähä se on ku en oo vastannu meileihi tai mihinkää, mut silti.. Ja kaikki muutki ystävät tuntuu jotenki nii kaukasilt.. Enää ei oikee ees innosta vaik ihmiset kutsuu ja puhuu jo valmiiks juhlimisest.. Jotenki ei vaa iske mut meen silti mukaa.. Hymy huulilla vaikka mikä olis..

Ja täl hetkel tuntuu ettei mistää tuu mitää.. Tuskin meen Seoulii joulukuus vaik oon jo melkee varannu kaiken valmiiks.. Kumminki jotai tapahtuu enkä pääsekää sinne..
Ja elokuus ku pitäs mennä Englantii: Edinbourgh ja kierrellä muutenki pohjois-Englantii.. Luultavasti meen yksin ku kaikki menee joko kevääl tai sitte ei oo vaa rahaa.. ._. Matkat 100€, interrail lippu ~200€ ja sitte melkeepä kaikki ruuat ja majotus ilmasta, ku meen punkkaamaa Tracyn, Markin ja Benin luo..
Oon kans miettiny et jos jättäsin kaikki noi matkat siksee ja menisin vaa Saksaa tapaamaa Nathaa, ku en aikasemmi päässy ja siel mul ois anaki varmasti joku, joka auttas mua ja pysyis seurana.. ._.

Ja tuntuu etten pääsis ees minnekää opiskelee, ku hain Jyväskylän yliopistoo lukee Psykaa ja Enkkuu (molempii otetaa 50 sisää) ja sitte Lahtee ja Jyväskylää lukee turismii.. Jos musta vaikka tulis jotain mun numeroilla ja kirjotuste tuloksil..

2 comments:

  1. No, sulla otetaan kuitenkin se 50 sisään, mulla Aaltoon otetaan sisään vaan 12 :S

    ReplyDelete
  2. Mut ei se oo yhtää sen helpompaa.. :<

    ReplyDelete