Friday, April 2, 2010

Asiat tuntuu oleva vähä paremmin kohallaa.. :)

Vaikka unta tuliki vaa 2.30-9.30 ni oon ollu melko pirteenä :) Yöllä löyty yesstylen sivuilta (aasialaisen muodin sivusto) neljä mekkoa ja yhestä tulee ylioppilas mekko..:)

Pitää tilata Hong Kongista asti, mutta mekko maksaa vain 36€ + 12€ lähetys, joten ei tunnu nii pahalta :) Suomesta ku tilaa ni halvin minkä oon löytäny (mistä ite oisin pitäny) makso 89€ :)
Jote helpotus o suuri ja onni vielä suurempi :) Lopultaki saan ostettuu 59 Secondsin mekon :) Toivotaan vaan ettei mekko näytä hyvältä vain aasialaisten päällä.. :)

Pitkä perjantai on menny laiskotellessa ja pakatessa, kun loppu Pääsiäinen menee Jyväskylässä ja Jämsässä :) Jos vaikka tiistai aamuun mennessä oltaisiin kotona? :) Saisin kirjeitäki postitettua :) 24 kirjettä kirjoitettavana ja maa jakauma on suurin piirtein:
Suomi - 1
Chile - 1
Itävalta - 2
Tanska - 1
USA - 2
Israel - 2
Sri Lanka - 1
Taiwan - 1
Etelä-Korea - 7
Luxembourg - 1
Singapore - 1
Puola - 1
Thaimaa - 1
Japani - 3

Huhtikuun syntymäpäivä lahjat on jo lähetetty viime lauantaina (mahdollisimman halvalla) että rahaa säästyis ja ettei lahjat olisi perillä turhan myöhään :)
Sachika täyttää 18 tiistaina 6.huhtikuuta, Asuka täyttää 19 perjantaina 16.huhtikuuta ja Nanako täyttää 20 keskiviikkona 28. huhtikuuta.. Kukaan tietoinen kuinka kauan kestää pienen paketin matka kiinaan Economy:nä? :)

Anyways~ Työt alkaa toivon mukaan jo huhtikuussa, kun toukokuussa on jo useamman henkilön syntymäpäivä:
Shoko(18) 1.toukokuuta, Lotta (3, kummilapsi) 4.toukokuuta, Nishi (20) 8.toukokuuta, kulta (22) 16.toukokuuta (kenelläkään ehdotuksii mitä lähetän, ku se opiskelee täl hetkel Sydneyn yliopistossa ja Australiaan on vaikee lähettää mitään, kun kiellettyjen aineiden lista on PITKÄ :/), faija 19.toukokuuta, Marjut (18) 22.toukokuuta ja veli (16) 31.toukokuuta.. APUA!!!

Ja sitte heinä-elokuus meen Englantii vaikka yksin. Oon vähintää viikon siellä, lennän Tampereelta Edinbourghii ja siellä voisin kierrellä 2 päivää, sitte junalla keski-Englantii Mexboroughii missä Tracy asuu ja sieltä voisin tehä päivän matkoi Yorkiin, Manchesteriin, Sheffieldii yms.. Jos joudun lähtee yksin ni alan heti ettii jotai about mun ikästä seuraa siltä alueelta johon ehtis tutustuu nyt enne matkaa ja sitte tavata siellä :)

Ja JOS pääsen Jyväskylää opiskelee ni meen Seoulii tai Tokioo joulukuussa. Oon päättäny tän ja se tulee pitämään. Meen tapaa Rydee, Eun Youngii, Davidii ja Minjii Seoulii tai SHokoo ja Sachikaa Tokioon ja sen lähialueille. :)
Mut joo, toivottavasti pääsisin lukee turismii Jyväskylää!!! Ois ilmanen majotus ja kaikki ois NII paljo helpompaa kui se jos muutan Lahtee, vuokraan yksiön ja asun yksin.. (Eilenkää en saanu unta ku olin viimene joka oli hereil :() Osaaks kukaa ees kuvitella mut asumassa yksin? :D No, kuitenki.. Lukion päättötodistuksen keskiarvoks tuli 8,25 ja sitte tulee C:n paperit kirjotuksista :) Pakko sanoo et oon kyl ihan tyytyväine ^^

Mut nyt pitää mennä pakkaa tavaroita ja muuta :)

No comments:

Post a Comment